• image 312 500.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3972
  • Type: Apartment
  • 12.00m2
  • Cmimi/m2: 25€
  • Tirana - Tirana - Vaqarr

Shitet tokë në Damjan.

Shitet tokë në Damjan. Toka ndodhet ndodhet në një zonë shumë të mirë, me një sipërfaqe prej 12500 m2, dhe është e përshtatshme për ndërtimin, gjithashtu disponon certificate pronesie. Cmimi 25 euro/m2 Cmimi i shitjes 312.500 euro

  • Siperfaqe totale : 12500
  • Truall/ toke : 12500
  • Siperfaqe neto : 12500
You dont have any videos

Prona te ngjashme