Photo

Pronat

49 580.00€ Per Shitje
 • Area: 56.70m2
 • 1
 • 1
48 900.00€ Per Shitje
 • Area: 56.00m2
 • 1
 • 1
69 450.00€ Per Shitje
 • Area: 79.50m2
 • 2
 • 1
49 580.00€ Per Shitje
 • Area: 56.70m2
 • 1
 • 1
49 580.00€ Per Shitje
 • Area: 56.70m2
 • 1
 • 1
77 500.00€ Per Shitje
 • Area: 110.00m2
 • 2
 • 1
48 900.00€ Per Shitje
 • Area: 54.00m2
 • 1
 • 1
120 000.00€ Per Shitje
 • Area: 110.00m2
 • 2
 • 2
500.00€ Per Qira
 • Area: 140.00m2
 • 4
 • 1

Kush jemi ne?

Elite Properties është agjenci e specializuar në fushën e pronave të paluajtshme duke ofruar ndërmjetësim në shitje, blerje, qira dhe vlerësim, këshillim financiar e ligjor ndaj kujtdo që i drejtohet për shërbim. Ne gjejmë ofertën më të mirë!

Me shume

Pse duhet të na zgjidhni ne

Ne kemi agjentet me profesioniste qe mund tju asistojne ne trajtimin e prones tuaj .

Ne kursejme kohen tuaj , nuk keni pse humbisni me dite te tera duke kerkuar nje prone apo duke u perpjekur per te shitur nje prone .Ne punojme per ju .

Ne ju japim zgjedhje ne nje kohe rekord ,sepse ne kemi nje database te pasur me klient bleres dhe prona .

Ne nuk ju japim vetem nje zgjidhje , ne ju japim te gjitha zgjidhjet qe nje prone ka nevoje .

Klientë të kënaqur