• image 66 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3971
  • Type: Apartment
  • 777.00m2
  • Cmimi/m2: 849€
  • Durrës - Durrës

Shitet tokë në ‘’Hamallaj’’.

Shitet tokë në ‘’Hamallaj’’. Toka ka një sipërfaqe prej 777 m2 , dhe gjithashtu është ndërtuar një dhomë me sipërfaqe prej 24 m2. Është e përshtatshme për ndërtim ose cdo lloj aktivitet tjetër.Toka është në process hipotekimi. Çmimi 60.000 euro

  • Siperfaqe totale : 777
  • Siperfaqe neto : 777
You dont have any videos

Prona te ngjashme