• image 80 000.00€ For sale
  • image 80 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3730
  • Type: Apartment
  • 800.00m2
  • Cmimi/m2: 100€
  • Tirana - Kamëz
  • 1

Shitet ose jepet me qera tokë ne Kamez

Shitet ose jepet me qera tokë ne Kamez Shitet ose jepet me qera tokë me sipërfaqe 800 m2 perballe hotel Riviera ne Kamez.. Toka është e përshtatshme për ndërtimin e një magazine ose shtepie. Ndodhet në një zonë shumë të aksesueshme pranë rrugës kryesore. Është e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi per shitje 80.000 euro dhe me qera 300 euro ne muaj

  • Truall/ toke : 800
You dont have any videos

Prona te ngjashme