• image 436 050.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3618
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 85€
  • Tirana - Tirana - Autostrada Tirane-Durres

Shitet Tokë në autostradën Tiranë- Durrës, në Vorë.

Shitet Tokë në autostradën Tiranë- Durrës, në Vorë. Toka ndodhet buzë rrugës kryesore në një zonë shumë të mirë, ka një sipërfaqe prej 5130 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 85 euro/m2 Cmimi total 436050 euro

  • Truall/ toke : 5130
You dont have any videos

Prona te ngjashme