• image 787 500.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3617
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 75€
  • Tirana - Tirana - Tirane-Rinas

Shitet Tokë në aksin Tiranë- Rinas.

Shitet Tokë në aksin Tiranë- Rinas. Toka ndodhet pranë Universitetit “Epoka”, në një zonë shumë të mirë, ka një sipërfaqe prej 10500 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 75 euro/m2 Cmimi total 787500 euro

  • Truall/ toke : 10500
You dont have any videos

Prona te ngjashme