• image 522 500.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3616
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 95€
  • Tirana - Tirana - Tirane-Rinas

Shitet Tokë në aksin Tiranë- Rinas.

Shitet Tokë në aksin Tiranë- Rinas. Toka ndodhet buzë rrugës kryesore në një zonë shumë të mirë, ka një sipërfaqe prej 5500 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 95 euro/m2 Cmimi total 522500 euro

  • Truall/ toke : 5500
You dont have any videos

Prona te ngjashme