• image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
 • image 1 500.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 3260
 • Type: Apartment
 • 748.00m2
 • Cmimi/m2: 2€
 • Tirana - Tirana - Rr. "Ferid Xhajko"
 • 1
 • 1
 • 1

Jepet me qira magazinë në zonën industriale brenda Tiranës, afër rrugës Ferit Xhajko.

Jepet me qira magazinë në zonën industriale brenda Tiranës, afër rrugës Ferit Xhajko. Magazina është e ndarë në dy kate me një sipërfaqe totale prej 748 m2, kati I I është 164m2, kati I II-të është 584 m2 ndërsa lartësia është 3.4 metra. Kati I dytë ka ashensor industrial gjithashtu një pjesë është e ndarë në hapësira që mund të përdoren për zyra. Të dy katet kanë dyer me gjerësi dhe lartësi të përshtatshëm për cfardo lloje makinerie industriale. Ambjenti është në gjendje shumë të mirë pasi janë bërë investime të vazhdueshme, është I përshtatshme për fasoneri, prodhim etj. Cmimi 2euro/m2(pa taksa) Cmimi total 1500 euro/muaj

 • Tualet (e) : 1
 • Dhoma e ndenjies : 1
 • Siperfaqe totale : 748
 • Siperfaqe neto : 748
You dont have any videos

Prona te ngjashme