• image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
 • image 1 600 000.00€ For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 2613
 • Type: Apartment
 • 1.00m2
 • Cmimi/m2: 1739€
 • Sarandë - Ksamil
 • 24
 • 24

Shiteten 2-hotele ne Ksamil, Sarande

Shitet dy hotele në zonën e Ksamilit, Sarande. Sipërfaqja e përgjithshme e truallit është 920 m2, ku gjurma e një hoteli është 240 m2 dhe secili nga hotelet është I organizuar në 3-katëshe. 41% e truallit është e shfrytëzueshme si shesh. Hoteli I: kati përdhe është e shfrytëzuar për lokal dhe në oborr ndodhet një pishin e madhe. Kati I parë ka 6-dhoma secila me tualet dhe ballkon, gjithashtu dhe kati I II ka 6-dhoma me tualet dhe ballkon. Hoteli II: kati përdhe është e shfrytëzuar per bar/restorant dhe dy katet e tjera kanë të njëjtën struktur me hotelin e I-rë. Aktualisht është në gjëndje pune dhe e frekuentuar kryesisht me të huaj. Hoteli siguron poste parkimi + laventeri Çmimi 1 600 000 euro

 • Tualet (e) : 24
 • Dhoma e ndenjies : 1
 • Siperfaqe totale : 1440
 • Truall/ toke : 920
 • Siperfaqe neto : 1440
You dont have any videos

Prona te ngjashme