• image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
 • image 650 000.00€ For sale
  Favorites
 • #ID : 3993
 • Type: Apartment
 • 545.00m2
 • Price/m2: 500€
 • Tirana - Tirana - Babrru
 • 6
 • 4
 • 3

Vila ndodhet në një zone të qetë të Tiranës, në ‘’Babrru’’.

Vila ndodhet në një zone të qetë të Tiranës, në ‘’Babrru’’. Vila është e ndare ne tre kate. Kati I I-re eshte per biznes, me nje sipërfaqe prej 165 m2, kati I II-të dhe I III-të është për banim dhe kane te njejten sipërfaqe prej 190 m2. Kati i II-te eshte i organizuar ne tre dhoma gjumi, nje dhome ndenje me kuzhine te perbashket, dy tualete, dhe veranda. kati i III-te eshte i organizuar ne tre dhoma gjumi, nje dhome ndenje, nje kuzhine te vecua nga dhoma e ndenjes, tualeti dhe veranda ku mund të kalosh orët e pushimit me miqtë e dashur. Vila është e pajisur me certifikatë pronësie. Zona ku ndodhet prona e bën një vend shumë të preferuar për familjarë, larg zhurmave dhe pluhurit dhe pranë gjelbërimit dhe ajrit të pastër që tq ofron natyra. Ndaj mos humbisni kohë por bëjeni tuajën ktë super vilë.

 • Bathroom (s) : 4
 • Living Room (s) : 2
 • Gross area : 545
 • Net Area : 545
You dont have any videos

Similar Properties