• image 175 000.00€ For sale
 • image 175 000.00€ For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 3967
 • Type: Apartment
 • 210.00m2
 • Cmimi/m2: 1000€
 • Tirana - Tirana - Kashar
 • 6
 • 5
 • 1

Shitet vilë në një zonë të aksesueshme në ‘’Kashar’’.

Shitet vilë në një zonë të aksesueshme në ‘’Kashar’’. Vila është e përfunduar si karabina, dhe ka një ndërtim shumë cilësor. Është e organizaur në tre kate, një kat është (bodrum) pwrdhe dhe dy kate mbi të. Sipërfaqja e tokës pwrreth është rreth 2000 m2, sipërfaqja e bodrumit është 210 m2, dhe dy katet e tjera janë nga 180 m2. Çdo kat i vilës është i ndarë në disa ambiente dhe ka tualetet përkatëse, nevojiten instalimet, suvatimet, dhe rregullimi i oborrit. Toka është e pajisur me certifikatë pronësie dhe ndërtimi është me leje. Çmimi 175.000 euro

 • Tualet (e) : 5
 • Dhoma e ndenjies : 2
 • Siperfaqe totale : 210
 • Truall/ toke : 2000
 • Siperfaqe neto : 210
You dont have any videos

Prona te ngjashme