• image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
 • image 700 000.00€ To rent For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 3928
 • Type: Apartment
 • 256.00m2
 • Cmimi/m2: 1750€
 • Tirana - Tirana - Sauk
 • 4
 • 3
 • 1

Shitet ose jepet me qira vilë tek ‘’Rruga e Kuvajtit’’.

Shitet ose jepet me qira vilë tek ‘’Rruga e Kuvajtit’’. Vila është e sapopërfunduar në një zonë shumë të qetë, pranë Xibrakut. Vila është dy katëshe, me një sipërfaqe trualli prej 400m2, 256 m2 është banim. Karakteristikat e viles: Kati -1: Organizohet ne 5 poste parkingu, ambjente sherbimi Kati 0: Ambjenti I ndenjies dhe ambient gatimi, një dhome gjumi, nje tualet Kati I I-rë : është open space dhe mund të organizohet sipas dëshirës. Vila ka dokumentacion të plotë hipotekor. Çmimi për qira 2500 euro/muaj pa taksa Çmimi për shitje 700.000 euro

 • Tualet (e) : 3
 • Dhoma e ndenjies : 1
You dont have any videos

Prona te ngjashme