• image 303 750.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3915
  • Type: Apartment
  • 2.00m2
  • Cmimi/m2: 135€
  • Tirana - Tirana - Farke

Shitet tokë në ‘’Farkë’’

Shitet tokë në ‘’Farkë’’. Shitet tokë me sipërfaqe 2250 m2 dhe ndodhet pranë Tegut. Toka mund të përdoret për aktivitete të ndryshme biznesi, duke patur favor vendin në të cilën ndodhet toka, në një rrugë tepër të kërkuar. Toka eshte e pajisur me certifikate pronesie. Cmimi 135 euro/m2 Cmimi total 303.750euro

  • Siperfaqe totale : 2250
  • Siperfaqe neto : 2250
You dont have any videos

Prona te ngjashme