• image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
 • image 29 000.00€ To rent For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 3885
 • Type: Apartment
 • 110.00m2
 • Cmimi/m2:
 • Tirana - Tirana - Rr. "Myslym Shyri"
 • 1
 • 1

Jepet me qera ose shitet “Oreksi Self Service Restaurant”

Jepet me qera ose shitet “Oreksi Self Service Restaurant”. Restoranti ndodhet ne nje nder zonat me te mira te Tiranes ne rrugen “Myslym Shyri” . Restoranti eshte I pajisur me te gjitha mjetet dhe pajsjet e nevojshme, si soba, furra, mirkrovale, lavastovilje, frigorifera bufe etj. Biznesi ka nje klientele te rregullt, me nje xhiro ditore xhiro ditore 300 mije lek ne salle dhe kateringu 100 deri 150 mije lek. Restoranti ofron gatime cilesore dhe te shijshme , ambjent shume te kendshem, komod dhe familjar. Cmimi I qiras 50.000 leke ne muaj dhe cmimi I shitjes 29.000 euro I diskutueshem

You dont have any videos

Prona te ngjashme