• image 168 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3814
  • Type: Apartment
  • 2.00m2
  • Cmimi/m2: 80€
  • Tirana - Tirana - Kombinat
  • 1

Shitet tokë në Kombinat.

Shitet tokë në Kombinat. Toka ndodhet ndodhet në një zonë shumë të mirë, me një sipërfaqe prej 2100 m2, dhe është e përshtatshme për ndërtimin. Cmimi 80 euro/m2 Cmimi i shitjes 168. 000 euro

  • Siperfaqe totale : 2100
  • Siperfaqe neto : 2100
You dont have any videos

Prona te ngjashme