• image 55 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3812
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 61€
  • Tirana - Kamëz

Shitet tokë në Kamëz.

Shitet tokë në Kamëz. Shitet tokë në Kamëz. Toka ndodhet ndodhet në rrugën ”Apollonia” në një zonë shumë të mirë, me një sipërfaqe prej 900 m2, dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Cmimi I shitjes 55000 euro

  • Truall/ toke : 900
You dont have any videos

Prona te ngjashme