• image 450 000.00€ For sale
 • image 450 000.00€ For sale
 • image 450 000.00€ For sale
 • image 450 000.00€ For sale
 • image 450 000.00€ For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 3696
 • Type: Apartment
 • 338.20m2
 • Cmimi/m2:
 • Tirana - Tirana - Daias
 • 2

Shitet dhe jepet me qera vile e re ne residence ne Daias.

Shitet dhe jepet me qera vile e re ne residence ne Daias. Vila është e re, në një resort te ri vilash, Vila ka nje sip trualli: 917m2 Siperfqe ndertimi totale 338.2 m2 • Siperfaqe ne katin 0: 103.7 m2 • Siperfaqe ne katin 1: 133.6 m2 • Siperfaqe ne katin -1: 100.9 m2 Çmimii shitjes 450.000 euro Çmimi I qirase 150.000 euro/muaj

 • Siperfaqe totale : 917
 • Siperfaqe neto : 338.2
You dont have any videos

Prona te ngjashme