• image 303 600.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3662
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 45€
  • Durrës - Durrës

Tokë në shitje tek ''Kepi I Rodonit'' në Durrës.

Tokë në shitje tek ''Kepi I Rodonit'' në Durrës. Shitet tokë me sipërfaqe 6600 m2 tek Kepi I Rodonit në Durrës. Panorama e gjirit është fantastike, ajo të krijon një ndjesi të plotë qetësise e çlodhjeje, të bën ta dashurosh natyrën. Toka pranë plazhit eshte vija e parë e detit, dhe është e pajisur me çertifikatë pronësie. Cmimi 46 euro/m2 Cmimi 303.600 euro

  • Truall/ toke : 6600
You dont have any videos

Prona te ngjashme