• image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
 • image 160 000.00€ For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 3615
 • Type: Apartment
 • 1.00m2
 • Cmimi/m2: 124€
 • Tirana - Kamëz
 • 1
 • 1
 • 1

Shitet tokë në Kamëz.

Shitet tokë në Kamëz. Toka ndodhet ndodhet në Rrugën ‘’Berisha’’ në një zonë shumë të mirë, me një sipërfaqe prej 1291 m2, dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Cmimi I shitjes 160000 euro

 • Truall/ toke : 1890
You dont have any videos

Prona te ngjashme