• image 250 800.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3614
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 22€
  • Krujë - Fushë

Shitet Tokë në aksin Fushë–Krujë Rinas.

Shitet Tokë në aksin Fushë–Krujë Rinas. Toka ndodhet 400 m nga rruga kryesore në një zonë shumë të mirë, ka një sipërfaqe prej 11400 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 22 euro/m2 Cmimi total 250.800 euro

  • Truall/ toke : 11400
You dont have any videos

Prona te ngjashme