• image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
 • image 7 500.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 3488
 • Type: Apartment
 • 1.00m2
 • Cmimi/m2: 2,7€
 • Tirana - Vorë
 • 2

Magazina me qira në Vore.

Magazina me qira në Vore. Jepet me qira 2 magazina në Vorë. Prona ka një sipërfaqe prej 2760 m2 total truall (ku 1300 m2 janë ndërtim). Magazina e parë është 2 katëshe,lartësi 4,5 m ,1280 m2.Magazina e dytë është 220 m2 dhe ka lartësi 10m. Magazina është e ndërtuar në vitin 2019,ka teknologji të lartë ndërtimi, linjë të dedikuar uji, e paperdorur më përpara.Magazina disponon ambiente për zyra, dhoma zhveshje, sallë ngrënie, tualete, urë vinc , etj. Magazinat kanë akses me rrugët kryesore. Jashtë magazinës ofrohet mundësi parkimi. Cmimi 7500 euro/muaj

 • Siperfaqe totale : 2760
 • Truall/ toke : 1460
 • Siperfaqe neto : 1300
You dont have any videos

Prona te ngjashme