• image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
 • image 3 500 000.00€ For sale
  Te preferuarat
 • #ID : 3261
 • Type: Apartment
 • 4.00m2
 • Cmimi/m2: 628€
 • Tirana - Tirana - Autostrada Tirane-Durres
 • 4

Shitet godinë në autostradën Tiranë-Durrës.

Shitet godinë në autostradën Tiranë-Durrës. Godina është katër kate, dhe ndodhet pranë rrugës kryesore. Objekti ka 1600 m2 tokë, dhe 4000m2 ndërtim, dhe është 10 km nga Tirana dhe 9 km nga Durrësi. Godina është ideale për spital ose për azil. Për më shumë detaje mos hezitoni të na kontaktoni. Cmimi:3.500.000 euro

 • Siperfaqe totale : 4000
 • Truall/ toke : 1600
You dont have any videos

Prona te ngjashme