• image 190 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 3064
  • Type: Apartment
  • 400.00m2
  • Cmimi/m2: 475€
  • Tirana - Tirana - Rruga e Elbasanit

Shitet truall pranë restorant "Xibrakut"

Shitet truall pranë restorant ”Xibrakut” Shitet truall ndërtimi në një zonë piktoreske larg zhurmave të kryeqytetit në rrugën e “Elbasanit”, pranë disa komplekseve të Vilave. Zona është tejet e preferuar për banim, shumë pranë qendrës Së Tiranës. Trualli ka një sipërfaqe prej 400 m2. Është i përshtatshëm për ndërtimin e një vile. Ndodhet pranë rrugës nacionale për në Elbasan dhe ka akses të drejtpërdrejtë në rrugë kryesore. Është i pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 190000 euro

  • Siperfaqe totale : 400
  • Truall/ toke : 400
  • Siperfaqe neto : 400
You dont have any videos

Prona te ngjashme