• image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 3015
 • Type: Apartment
 • 360.00m2
 • Cmimi/m2: 2.7€
 • Tirana - Tirana - Kombinat

Jepet kapanon i ri me qera pranë “Sharrës”

Jepet kapanon i ri me qera pranë “Sharrës” në rrugën ‘Llazi Miho” Jepet kapanon me qera pranë Kombinatit dhe varrezave të “Sharrës”. Siperfaqja e magazines eshte 360 m2. Kapanoni ndodhet në zonë industriale, është i ri dhe mundëson parkimin e disa automjeteve. Ambienti është i përshtatshëm për cdo lloj aktiviteti , magazinë, laborator, punishte etj. Ambienti ndodhet në katin përdhe dhe lartësia varion 6-7 m. Ambienti ka kamera sigurie, sistem kundra zjarrit dhe ndricim natyral sepse është i pajisur me shumë dritare që mundësojnë ajrim natyral. Cmimi 1000 euro/muaj pa përfshirë tatimin në burim.

 • Siperfaqe totale : 360
 • Siperfaqe neto : 360
You dont have any videos

Prona te ngjashme