• image 500.00€ To rent
  • image 500.00€ To rent
  • image 500.00€ To rent
  Te preferuarat
  • #ID : 3014
  • Type: Apartment
  • 160.00m2
  • Cmimi/m2: 3.1€
  • Tirana - Tirana - Kombinat

Jepet kapanon i ri me qera pranë "Sharrës" në rrugën "Llazi Miho"

Jepet kapanon i ri me qera pranë "Sharrës" në rrugën "Llazi Miho". Jepet kapanon me qera pranë Kombinatit dhe varrezave të “Sharrës”. Siperfaqja e magazines eshte 160 m2. Kapanoni ndodhet në zonë industriale, është i ri dhe mundëson parkimin e disa automjeteve. Ambienti është i përshtatshëm për cdo lloj aktiviteti , magazinë, laborator, punishte etj. Ambienti ndodhet në katin përdhe dhe lartësia varion 5-6 m. Ambienti ka kamera sigurie, sistem kundra zjarrit dhe ndricim natyral sepse është i pajisur me shumë dritare që mundësojnë ajrim natyral. Cmimi 500 euro/muaj pa përfshirë tatimin në burim.

  • Siperfaqe totale : 160
  • Siperfaqe neto : 160
You dont have any videos

Prona te ngjashme