• image 70 000.00€ For sale
  • image 70 000.00€ For sale
  • image 70 000.00€ For sale
  • image 70 000.00€ For sale
  • image 70 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 2984
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 100€
  • Tirana - Tirana - Kamëz

Shitet tokë në një zonë industriale në Kamëz.

Shitet tokë në një zonë industriale në Kamëz. Toka ndodhet në një zonë të aksesueshme. Eshtë e përshatshme për ndërtimin ndonjë magazine, kapanoni etj. Toka ka një siperfaqe prej 700m2 dhe është tokë arë. Eshtë e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 100 euro/m2 Cmimi total 70000 euro

  • Truall/ toke : 700
You dont have any videos

Prona te ngjashme