• image 520 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 2922
  • Type: Apartment
  • 6.00m2
  • Cmimi/m2: 80€
  • Tirana - Tirana - Prush
  • 0

Shitet tokë në një zonë industriale te kthesa e Prushit.

Shitet tokë në një zonë industriale te kthesa e Prushit. Toka ndodhet në një zonë të aksesueshme pranë fshatit Prush. Eshtë e përshatshme për ndërtimin ndonjë magazine, kapanoni etj. Toka ndodhet në brezin e dytë të rrugës. Ka një siperfaqe prej 6500 m2 dhe është tokë arë. Çmimi 80 euro/m2 Cmimi total 520000 euro

You dont have any videos

Prona te ngjashme