• image 344 000.00€ For sale
  • image 344 000.00€ For sale
  • image 344 000.00€ For sale
  • image 344 000.00€ For sale
  • image 344 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 2699
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 40€
  • Tirana - Tirana

Shitet toke në Vishaj

Shitet toke në Vishaj Shitet toke me sipërfaqe 2500 m2 dhe 6100 m2 ne zonen e Vishaj,Tiranë. Toka ndodhet buzë rrugës kryesore në një zonë tepër të zhvilluar dhe me infrastrukture. Toka gjendet shume pranë qendrave rezidenciale te ndertuara. Siperfaqja shitet e gjitha, ose me vete, ku mund të përdoret për lloje të ndryshme ndërtimesh e punimesh. Cmimi 40 euro/m2

  • Truall/ toke : 8600
You dont have any videos

Prona te ngjashme