• image 1 320 000.00€ For sale
  • image 1 320 000.00€ For sale
  • image 1 320 000.00€ For sale
  • image 1 320 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 2651
  • Type: Apartment
  • 2.00m2
  • Cmimi/m2: 500€
  • Tirana - Tirana - prane Bulevardit "Zogu I"

Shitet truall në zgjatimin e Bulevardit të Tiranës

Shitet truall në zgjatimin e Bulevardit të Tiranës. Trualli ka një sipërfaqe 2640 m2, I cili mund të shfrytëzohet për ndërtim të ndonjë godine. Bulevardi I ri I Tiranës do të jetë një ndër zonat rezidenciale dhe zonat komerciale më interesante të qytetit. Çmimi 500 euro/m2 Çmimi 1 320 000 euro

  • Siperfaqe totale : 2640
  • Siperfaqe neto : 2640
You dont have any videos

Prona te ngjashme