• image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
 • image 300.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 2577
 • Type: Apartment
 • 95.00m2
 • Cmimi/m2:
 • Tirana - Tirana - Rr. "Todi Shkurti"
 • 2
 • 1
 • 2

Jepet me qera apartament 2+1 tek rruga “ Todi Shkurti “.

Jepet me qera apartament 2+1 tek rruga “ Todi Shkurti “ pranë “Kompleksit Grand ”. Apartmenti ka një sipërfaqe prej 95 m2 dhe është i ndarë në një dhomë ndenje dhe gatimi të përbashket, dy dhoma gjumi, dy ballkone si dhe një tualet. Apartmenti ndodhet në katin e dytë te një ndërtimi të ri dhe cilësorë. Cmimi 300 euro / muaj

 • Tualet (e) : 1
 • Dhoma e ndenjies : 1
 • Siperfaqe neto : 95
You dont have any videos

Prona te ngjashme