• image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
 • image 2 000.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 2575
 • Type: Apartment
 • 300.00m2
 • Cmimi/m2: 6.6€
 • Tirana - Tirana - Blv. "Bajram Curri"
 • 1
 • 3
 • 1

Ambient biznesi ne qira pranw Blv. Bajram Currit

Jepet me qira ambient biznesi ne një zonë shumë të aksesueshme, në Rr. “Njazi Demi”. Ambienti eshtë I përshtatshëm për cdo lloj aktiviteti, momentalisht wshte lokal. Ka njw siperfaqe 300 m2, ku 150 m2 janw sipwrfaqe e brendshme dhe 150 sipwrfaqe e jashtme. Jepet sic wshtw ne foto. Çmimi për qira 2000 euro/muaj (250 000 leke) pa taksa

 • Tualet (e) : 3
 • Siperfaqe totale : 300
 • Siperfaqe neto : 300
You dont have any videos

Prona te ngjashme