• image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
 • image 1 200.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 2523
 • Type: Apartment
 • 250.00m2
 • Cmimi/m2:
 • Tirana - Tirana - Selite
 • 3
 • 2

Jepet me qera vilë tek blloku i vilave Selitë.

Jepet me qera vilë tek blloku i vilave Selitë. Vila ka një sipërfaqe totale prej 350 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 250 m2 e ndarë në 2 kate dhe një papafingo. Kati i parë ka një siperfaqe prej 120m2 dhe është I ndarë në një holl të madh , kuzhinë, dhe një tualet. Kati i dytë ka një sipërfaqe prej 130 m2 dhe është i ndarë në 3 dhoma gjumi , nje dhomë e përdorur përpara për lavanteri, një tualet dhe një ballkon në 1/3 e sipërfaqes së shtëpisë. Vila disponon dhe papafingon që është e përbëre nga një hapësire dhe mund të përdoret për funksione të ndryshme. Gjithashtu vila disponon dhe garazh në vehte me kapacitet deri në 3 vetura. Momentalisht vila është e pamobiluar por mund të behet dhe mobilimi më sipas kërkesave. Cmimi 1200 euro

 • Tualet (e) : 2
 • Dhoma e ndenjies : 1
 • Siperfaqe totale : 350
 • Truall/ toke : 100
 • Siperfaqe neto : 250
You dont have any videos

Prona te ngjashme