• image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 2495
 • Type: Apartment
 • 360.00m2
 • Cmimi/m2:
 • Tirana - Tirana - Unaza e Re, Astiri

Jepet me qera magazine e projektuar per supermarket ne zonen e Astirit.

Jepet me qera magazine e projektuar per supermarket ne zonen e Astirit. Magazine ndodhet perballe karburant “ Kastrati” ne brezin e dyte te pallateve. Ka nje siperefaqe nen toke 300m2 dhe mbi toke per mundesi ekspozimi dhe per hyrjen e klienteveka nje sip rreth 60m2. Magazina eshte e projektuar me dy hyrje edhe per mudesi furnizimi deri ne nentoke me hyrjen e automjeteve brenda. Ka dy vende parkimi. Cmimi 1000 euro/muaj

 • Siperfaqe totale : 360
 • Siperfaqe neto : 360
You dont have any videos

Prona te ngjashme