• image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
 • image 1 000.00€ To rent
  Te preferuarat
 • #ID : 2489
 • Type: Apartment
 • 360.00m2
 • Cmimi/m2:
 • Tirana - Tirana - Rr. "Siri Kodra"
 • 9
 • 3
 • 3

Jepet me qera vilë tek rruga “Siri Kodra”.

Jepet me qera vilë tek rruga “Siri Kodra”.Vila ka një sipërfaqe totale prej 360 m2 e ndarë në 3 kate. Cdo kat disponon 4 dhoma të ndara si dhe nga një tualet për cdo kat. Gjithashtu vila ka pjese të saj dhe 2 veranda me siperfaqe të madhe dhe një oborr me sipëefaqe prej 380 m2. Vila është e pamobiluar dhe jepet sipas dëshirave tuaja per banim , biznes, kopësht, shkollë etj. Vila ndodhet në një zonë të qetë larg zhurmave të qytetit. Çmimi 1000 euro / muaj.

 • Tualet (e) : 3
 • Dhoma e ndenjies : 3
 • Truall/ toke : 380
 • Siperfaqe neto : 360
You dont have any videos

Prona te ngjashme