• image 65.00€ For sale
  • image 65.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 2026
  • Type: Apartment
  • 0.00m2
  • Cmimi/m2: 0€
  • Tirana - Tirana - Mullet

Shitet toke 12000 m2 ne zonen e Mulletit

Shitet toke 12000 m2, ne zonen e Mulletit, nje zone teper e zhvilluar dhe me ninfrastrukture. Toka gjendet shume prane qendrave rezidenciale te ndertuara. Siperfaqja shitet e gjitha, me 65m2 , ku mund te perdoret per lloje te ndryshme ndertimesh e punimesh. Cmimi 65euro/m2, 12000 m2.

You dont have any videos

Prona te ngjashme