• image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
 • image 1 200 000.00€ For sale
  Të preferuarat
 • #ID : 1968
 • Type: Apartment
 • 2.00m2
 • Tirana - Tirana - Kashar
 • 8
 • 8

Shitet hotel-restorant në “Kashar” në autostradën Tr-Dr

Shitet hotel-restorant në “Kashar” në autostradën Tr-Dr Shitet hotel dhe restorant në autostradën Tiranë-Durrës, në km e 7-të. Hoteli ndodhet në një zonë të qetë dhe të preferuar , ku qetësia ,relaksi, natyra, gjelbërimi dhe cdo gjë tjetër fal kënaqësinë e të qëndruarit aty. Arkitektura e ndërthurur moderne dhe antike krijon një siluetë të vecantë dhe të kënaqshme për syrin. Godina është dy-katëshe me një sipërfaqe totale truall + godinë 2150 m2. Hoteli ka akses të drejtpërdrejtë në rrugën kryesore. Hoteli disponon rreth 36 poste parkimi. Ndodhet i instaluar sistemi I ajrimit dhe i kondicionimit. Është në gjendjë pune. Restoranti mund të përdoret dhe për restorant dasmash, ashtu sic janë organizuar disa të tilla. Organizimi: Në katin përdhe ndodhet restoranti I cili ka sipërfaqe 376.5 m2, I cili është I organizuar në një sallë të madhe , banakun, kuzhina me të gjitha pajisjet për gatim në të cilën ndodhen dhe 2 dhoma frigoriferike, 2 tualete, lavanderi, dhomë zhveshje, ambjenti I picerisë dhe një grill me oxhak ku piqen gatime të ndryshme. Në oborrin e godinës ndodhet një kënd lojrash për fëmijë dhe një sipërfaqe e gjelbër. Kati I dytë ka një sipërfaqe 223.2 m2 dhe është I organizuar në 6 dhoma hoteli secila me tualetin përkatës, ku tre prej tyre janë me vaskë dhe 3 me kabinë dushi, dhe dy dhoma ndihmëse. Është I pajisur me certifikatë pronësie. Cmimi 1.200.000 euro I diskutueshëm

 • Tualet (e) : 8
 • Orientimi diellor : All
 • Siperfaqe neto : 2150.00000000
You dont have any videos

Prona të ngjashme