• image 100 000.00€ For sale
  Te preferuarat
  • #ID : 1453
  • Type: Apartment
  • 1.00m2
  • Cmimi/m2: 0€
  • Tirana - Tirana - Lunder

Shitet Toke pranë TEG-ut

Shitet Toke pranë TEG-ut Shitet tokë shumë pranë Tiranës në një zonë të qetë në Lundër. Toka ka një sipërfaqe prej 1000 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin e dy ose tri vilave. Toka është e pajisur me certifikatë pronësie. Çmimi 100 euro/m2

  • Siperfaqe neto : 1000.00000000
You dont have any videos

Prona te ngjashme