• image 350.00€ To rent
  • image 350.00€ To rent
  • image 350.00€ To rent
  Favorites
  • #ID : 3987
  • Type: Apartment
  • 36.00m2
  • Price/m2: 9.7€
  • Tirana - Tirana - Rr. "Ali Demi"
  • 1

Jepet me qera ose shitet ambjent ne Ali Dem.

Jepet me qera ose shitet ambjent ne Ali Dem Jepet me qera ose shitet ambjent ne Ali Dem. Ambjenti ka nje siprfaqe prej 36 m2 dhe ndodhet buze rruges kryesore. Pervec hapesiresh ambjenti dhe dhe nje bodrum ne katin e nendheshem dhe nje tualet. Ambjenti me pare eshte perdorur si bar-kafe por mund te perdoret dhe per biznese te tjera. Cmimi I qeras 350 euro dhe cmimi I shitjes 130.000 euro.

  • Gross area : 36
  • Net Area : 36
You dont have any videos

Similar Properties