• image 60 000.00€ For sale
 • image 60 000.00€ For sale
 • image 60 000.00€ For sale
 • image 60 000.00€ For sale
 • image 60 000.00€ For sale
  Favorites
 • #ID : 3119
 • Type: Apartment
 • 30.00m2
 • Price/m2: 2000€
 • Tirana - Tirana - Pranë Brrylit
 • 1
 • 1
 • 1

Store shop 30 m2, near Brryl

Shitet dyqan 30 m2, prane Brrylit.Ndodhet në katin e I –rë të një pallati të ri ka një lartësi 4 m2 me një fasadë xhami,dhe një tualet. Është i përshtatshëm për cdo lloj aktiviteti. Dyqani është i pajisur me certifikatë pronësie. Cmimi 60000 euro.

 • Bathroom (s) : 1
 • Gross area : 30
 • Net Area : 30
You dont have any videos

Similar Properties