• image 350.00€ To rent
 • image 350.00€ To rent
 • image 350.00€ To rent
 • image 350.00€ To rent
 • image 350.00€ To rent
 • image 350.00€ To rent
 • image 350.00€ To rent
  Favorites
 • #ID : 3107
 • Type: Apartment
 • 35.00m2
 • Price/m2: 10€
 • Tirana - Tirana - Rr. "Myslym Shyri"
 • 1
 • 1

Zyrë me qira në rrugën “Myslym Shyri”

Zyrë me qira pranë qendrës së Tiranës, në fillim të rrugës “Myslym Shyrit”, në një pallat të ri. Zyra ka një sipërfaqe prej 35 m2 dhe ndodhet në katin përdhe. Ështe ë sapomobiluar, dhe mund të përdoret zi zyrë avokatie, zyrë projektimi, etj. Çmimi per qira 350 euro/muaj

 • Bathroom (s) : 1
 • Living Room (s) : 1
 • Gross area : 35
 • Net Area : 35
You dont have any videos

Similar Properties