• image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
 • image 89 703.00€ For sale
  Favorites
 • #ID : 3028
 • Type: Apartment
 • 99.67m2
 • Price/m2: 900€
 • Tirana - Tirana - Fusha e Aviacionit
 • 2
 • 2
 • 5

Shitet apartament 2+1 te Fusha Aviacionit

Shitet apartament 2+1 te Fusha Aviacionit Apartamenti ndodhet ne nje pallat te ri te Fusha Aviacionit, me nje siperfaqe prej 99.67 m2 te organizuar nje ambient ndenje dhe gatimi te perbashket, dy dhoma gjumi dhe dy tualete. Apartamenti ka punime extra nga punimet e pallatit, qe nga parketi i drurit dhe duralumini cilesor. Apartamenti vendos ne dispozicion renderat e mobilimit. Cmimi 900 euro/m2 Totali 89703 Euro

 • Bathroom (s) : 2
 • Living Room (s) : 1
 • Gross area : 87.43
 • Net Area : 99.67
You dont have any videos

Similar Properties