• image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
 • image 23 000.00€ For sale
  Favorites
 • #ID : 3007
 • Type: Apartment
 • 700.00m2
 • Price/m2: 32.8€
 • Tirana - Tirana - Fshati Vishaj

Sell land in Vishaj village in Tirana

Shitet tokë në fshatin Visnjej Tiranë Shitet tokë në “Vishnje” në një zonë 12 km larg qendrës, zonë e cila është tepër e zhvilluar si për jetesë ashtu dhe për aktivitete të ndryshme biznesi. E gjithë sipërfaqa e tokës ndodhet në një kodër dhe është e ndërtuar në një platformë prej 170 m3 me një lartësi 1.3 m2 që favorizon shfrytëzimin e saj për aktivitet të ndryshme përdorimi ose ndërtimi sipas kërkesës dhe dëshirës së secilit. Trualli ka një sipërfaqe prej 700 m2. Toka është e pajisur me certifikate pronësie. Cmimi total 23 000 euro

 • Gross area : 700
 • Land Area : 700
 • Net Area : 700
You dont have any videos

Similar Properties