• image 380 000.00€ For sale
 • image 380 000.00€ For sale
 • image 380 000.00€ For sale
 • image 380 000.00€ For sale
  Favorites
 • #ID : 2708
 • Type: Apartment
 • 300.00m2
 • Price/m2: 760€
 • Tirana - Tirana - Fusha e Aviacionit

Shitet objekt prane Fushes se Aviacionit

Shitet ambient prane Fushes se Aviacionit Ambienti ka nje siperfaqe prej 300 m2 brenda dhe 200 m2 pjesa e jashtem perreth objektit. Objekti ndodhet ne rruge kryesore prane rruges Dhimiter Frengu. Objekti eshte i shfrytezueshme per palester gjate kesaj periudhe, ne nje hapesire openspace, e cila mund te perdoret per banim. Ambienti eshte ndertuar para 20 vjetesh, eshte ne gjendje te mire funksionale dhe e pershtateshme per aktivitete te ndryshme. Objekti mund te shfrytezohet per biznes ose ndertim. Objekti eshte i pajisur me certifikate pronesie. Cmimi 760 euro/m2. Cmimi total 380 000 euro

 • Gross area : 500
 • Land Area : 500
 • Net Area : 300
You dont have any videos

Similar Properties