• image 250 000.00€ For sale
 • image 250 000.00€ For sale
 • image 250 000.00€ For sale
 • image 250 000.00€ For sale
 • image 250 000.00€ For sale
  Favorites
 • #ID : 2325
 • Type: Apartment
 • 251.00m2
 • Price/m2: 1000€
 • Tirana - Tirana - Rr. "Qemal Stafa"
 • 2
 • 1
 • 1

Shitet dyqan në rrugen “Qemal Stafa”.

Shitet dyqan në rrugën “Qemal Stafa“. Dyqani ka një sipërfaqe prej 251m2. Dyqani është I organizuar në dy ambiente. Dyqani ndodhet në një vend të aksesueshëm I cili të jep mundësinë e reklamimit dhe ka një fasad xhami. Dyqani është i përshtatshëm për cdo lloj aktiviteti.

 • Bathroom (s) : 1
 • Gross area : 251
 • Net Area : 251
You dont have any videos

Similar Properties