Favorites
  • #ID : 1798
  • Type: Apartment
  • 154.00m2
  • Price/m2: 0€
  • Tirana - Tirana - Rr. "Myslym Shyri"
  • 0

Sell land at street Him Kolli

Shitet toke ne rrugen Him Kolli. Shitet toke me siperfaqe 154m2, e gjithe siperfaqja ndodhet ne rruge kryesore. Toka mund te perdoret per aktivitet te ndryshme biznesi, duke patur favor vendin ne te cilen ndodhet toka, ne nje rruge teper te kerkuar dhe populluar Myslym Shyri. Toka eshte e pajisur me certifikate pronesie. Cmimi 154.000 euro/total.

  • Net Area : 154.00000000
You dont have any videos

Similar Properties