Mireseerdhet ne Elite Properties

Elite Properties është agjenci e specializuar në fushën e pronave të paluajtshme duke ofruar ndërmjetësim në shitje, blerje, qira dhe vlerësim, këshillim financiar e ligjor ndaj kujtdo që i drejtohet për shërbim. Ne gjejmë ofertën më të mirë!

Ne ofrojme

Shit prone

Deshironi te shisni pronen tuaj , por skeni kohe per te gjetur prospekt bleres ,skeni kohe te  beni shoqerime ne pronen tuaj ,skeni kohe te ndiqni  procedurat ? Deshironi te blini nje prone ,por e keni te veshtire te gjeni llojin e prones qe deshironi ne harkun kohor qe deshironi ?Mos u shqetesoni Elite Properties i zgjidh te gjitha per ju me agjentet me profesionale ne tregun imobilar . Na kontaktoni dhe ne ju japim zgjidhjen qe ju deshironi pa humbur asnje moment nga koha juaj .

Vlerësim Pronash

Jeni lodhur duke duke kaluar nga nje institucion ne tjetrin kur trajtoni nje pasuri te patudshme , jeni lodhur me procedurat e zgjatura ?Elite Properties ofron per klientet e saj zgjidhje per cdo proces ne trajtimin e nje pasurie te patundshme , perfshire dhe vleresimin e prones .

Ne jemi menaxheri ideal per pronen tuaj 

Jep me qira prone

Nese kerkoni nje shtepi me qira apo nje prone per te ngritur bisnesin tuaj , nese deshironi te jepni nej prone me qira por skeni kohe te mjaftueshme per te ndjekur shoqerimet e pafundme qe behen ne pronen tuaj  , Elite properties me agjentet me te mire imobilare vjen prane jush per tju asistuar .Ne ju garantojme sherbimin me te mire qe mund te kerkoni ne tregun imobiliar .

Klientë të kënaqur